INTERVIU – Ștefan Florescu: Avem o campanie MURDARĂ. Contracandidații merg până la LIMITĂ

0
156

STIRIPESURSE.RO continuă seria interviurilor cu candidații la alegerile locale din 2016, iar astăzi vi-l prezentăm pe candidatul independent la Sectorul 6, Ștefan Florescu.

fragmente :

Vă este frică de DNA?

Florescu: Nu mă tem decât de Dumnezeu. De DNA trebuie să se teamă infractorii, cei împotriva cărora sunt instrumentate dosare. Culmea, unii dintre ei mai au ipocrizia de a candida la alegerile locale din iunie 2016! Eu sunt un om integru, cu respect faţă de tot ceea ce înseamnă litera Legii. Sunt un om onest, nu am avut şi nu am probleme penale, nu fac obiectul niciunui dosar de urmărire. Îmi trăiesc fiecare zi respectând căile bine plăcute lui Dumnezeu şi oamenilor şi nu am de gând să mă schimb! Iar în acest spirit îmi educ şi copiii.

Sunteți omul lui Piedone? Dacă Da, ce însemnă asta?

Florescu: Nu sunt finul lui Cristian Popescu – Piedone. S-a vehiculat în presă cum că aș fi, prin materiale comandate de contracandidați. La momentul la care m-am căsătorit, nici nu îl cunoșteam pe Cristian Popescu – Piedone. Asta s-a întâmplat la câțiva ani după. Doar am lucrat împreună, în Autoritatea Locală Sector 4. Nașii noștri de cununie sunt familia Răducanu și sunt și cei care ne-au botezat fetițele. Niște oameni extrem de speciali, care ne-au rămas alături și care au știut întotdeauna să exprime prin gesturi de suflet semnificația expresiei ”părinte spiritual”.

FLORESCU-PIEDONE-PIETE

Care a fost cea mai grea problemă cu care v-ati confruntat în campanie.

Florescu: Lipsa de fair-play a contracandidaților care practică o campanie murdară, lansând în spațiul public tot felul de atacuri total nefondate împotriva mea, mergând până la limita încălcării legislației electorale.

interviul complet la :  http://www.stiripesurse.ro/interviu-tefan-florescu-avem-o-campanie-murdara-contracandida-ii-merg-pana-la-limita_1136198.html

Lasă un răspuns