Interviu. Răzvan Mironescu (PNL): “Promit doar lucruri de care sunt absolut sigur că le voi putea realiza!”

0
26

Puterea: Domnule Răzvan Mironescu, aţi fost ales deputat din partea PNL în anul 2012, sunteţi la primul mandat în Parlament. Ce aţi făcut în ultimii 20 de ani,înainte să ajungeţi în Parlament?

11401539_1626932600897860_4798489996107910152_n

Răzvan Mironescu: Vă mulţumesc pentru întrebare, chiar îmi face plăcere să răspund. Exact cu 20 de ani înainte să ajung în Parlament, terminam Facultatea de Hidrotehnică din cadrul Institutului de Construcţii din Bucureşti şi, cu diploma de inginer în buzunar, mergeam la primul meu loc de muncă oficial, unde credeţi? Pe şantierul Fabricii de Pâine Lujerul, adică aici, în inima sectorului 6. Ca inginer stagiar, dar şef de punct de lucru, responsabil de edificarea unei părţi a acestui obiectiv. După trei ani de şantier, timp în care am acumulat o bogată experienţă practică ce-mi va fi de mare folos mai târziu, am ales să lucrez în domeniul comerţului exterior cu materiale de construcţii, şi pentru că am simţit nevoia unor cunoştinţe comerciale aprofundate, am urmat timp de doi ani cursurile de Master în Business Administration ale unei prestigioase universităţi americane, în parteneriat cu ASE Bucureşti.

În anul 1997 am început o afacere proprie, în domeniul producţiei publicitare, împreună cu fratele meu, şi astfel am schimbat definitiv haina de angajat cu cea de antreprenor, o schimbare majoră, pentru care uneori m-am felicitat, alteori mi-a părut rău. Pe scurt, cam asta ar fi, cu menţiunea că din 2006 am început să fiu implicat în politică, în cadrul filialei sector 6 a Partidului Naţional Liberal, unde mă regăsesc cu mândrie şi astăzi.

http://www.puterea.ro/special/interviu-razvan-mironescu-pnl-promit-doar-lucruri-de-care-sunt-absolut-sigur-ca-le-voi-putea-realiza-116576.html

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns