INTERVIU cu Răzvan Mironescu: Nu e ușor să faci campanie după epoca Rareș Mănescu

0
165

TIRIPESURSE.RO a stat de vorbă cu candidatul PNL la Primăria Sectorului 6. Domnia sa explică cum a ajuns în postura de candidat la primărie, ce proiecte are și mai ales cum e să își faci campanie electorală eficientă după mandatul unui alt liberal, Rareș Mănescu, actualul primar al Sectorului 6:

Cât de greu e să faci campanie după epoca Rareș Mănescu?

Bineînțeles că mi-ar fi plăcut să moștenesc o situație în care campania electorală să fie mai simplă. Nu a fost așa. M-am adaptat repede la situația actuală și m-a ajutat foarte mult faptul că știu foarte bine tot ce NU s-a făcut în Sectorul 6 și am găsit, în timp, soluții de rezolvare a acestor probleme. Majoritatea contracandidaților mei susțin că odată ajunși primari vor IDENTIFICA problemele sectorului. Spre deosebire de ei, eu am folosit ultimii patru ani pentru a face acest lucru, între timp am găsit și soluțiile, consolidate în planul de REGENERARE URBANĂ și trebuie doar să le pun în aplicare, începând cu 6 iunie. Accentuez faptul, foarte important, că știu foarte bine situația financiară a Primăriei Sectorului 6, gradul și capacitatea de îndatorare, gradul de colectare al taxelor și impozitelor locale și spațiul fiscal care există aici, iar proiectele mele se caracterizează prin coerență și sustenabilitate financiară.

mironescu

interviul complet la :  http://www.stiripesurse.ro/interviu-cu-razvan-mironescu-nu-e-u-or-sa-faci-campanie-dupa-epoca-rare-manescu_1136416.html

Lasă un răspuns