INTERVIU Candidatul independent Ștefan Florescu, dezvăluiri despre clanurile interlope care conduc Sectorul 6. La Restaurantul „Bârlogul lupilor” este un templu masonic. Legaturi cu lideri din PSD, PNL si Politie

0
85

Candidatul independent Ștefan Florescu :

  • Răzvan Mironescu este „un fost candidat” al PNL la primaria Sectorului 6, până în urmă cu câteva zile.

„Unora le este frică de faptul că toate abuzurile și măgăriile din mandatul lor vor ieși la iveală”

– Da, sunt mai multe clanuri interlope în sectorul 6, dar cel mai puternic de care știu, practic singurul care și-a desfășurat activitățile ilegale pe durata mai multor mandate de primar, este clanul Vasiloi. Acesta făcea, până de curând, mari abuzuri în sectorul 6. Cea mai „bănoasă” activitate era ridicarea autoturismelor, din care făceau milioane de euro pe spinarea conducătorilor auto din sector. Dealtfel am luat poziție, public, în repetate rânduri, împotriva practicilor acestora din sectorul 6.

– Vă spun sincer, sunt chiar convins de faptul că acest clan Vasiloi are legături, nu de ieri – de azi, ci de mulți ani, cu actuali și foști șefi de organizații ai partidelor politice care conduc sectorul 6, mă refer la PSD și PNL. Aceștia au făcut afaceri împreună cu interlopii. Mai mult decât atât, ei fac parte, cu toții, din aceleași loje masonice – este o înfrățire a politicului cu interlopii în sectorul 6!

– De pildă, la restaurantul „Bârlogul lupilor”, deținut de Cornel Ilie, unul dintre membrii grupării Vasiloi, este deschis deja un templu masonic, unde își desfășoară activitățile rituale lojele masonice.

Florescu-Stefan

„Ca primar, voi face curățenie în activitatea din administrația din sectorul 6”

http://cetateanul.net/articol-principal/lorescu-interviu-despre-clanurile-interlope/

 

Lasă un răspuns