Interviu Bla, Bla la PSNews cu Mutu. Trei observatii : 1. Mutu a facut burtă de cînd e primar. 2. Marinela „a uitat” să-l intrebe de dosarul de la DIICOT, ăla cu „grup infractional organizat” 3. Aceeasi distinsă gagică „a uitat” să-l întrebe pe iedil cum se mai simte Masoneria Sectorului 6 & Co :)

0
15

Întrebat de către Marinela Angheluș ce măsuri a adoptat pentru fluidizarea traficului în aria lucrărilor de la metrou, PSD-istul Gabriel Mutu a susținut că are promisiuni din partea conducerii Metrorex că o mare parte din traficul suprateran va fi deschis în acest an.

”Din păcate, acolo este o problemă destul de complexă. Pe de o parte, tot ceea ce înseamnă traficul suprateran nu ține de Primăria Sectorului 6, este o problemă care ține de Primăria Capitalei și de Metrorex. Din prima zi a mandatului meu, am considerat că este o problemă extrem de importantă pentru mine și în același timp este și o problemă care îmi doresc din tot sufletul să o rezolv cât mai repede. Am avut destul de multe întâlniri și cu directorul Metrorex pe această temă, am făcut vizite în teritoriu, săptămânal merg să mă asigur că lucrările evoluează. Am promisiuni venite din partea conducerii Metrorex că o mare parte din traficul suprateran va fi deschis în acest an. Nu cred că vom putea deschide tot traficul pe bulevardul Drumul Taberei în acest an, dar o mare parte din el da.”, a continuat primarul Gabriel Mutu.

Nu în ultimul rând, chestionat în legătură cu termenul de finalizarea lucrărilor la metroul din Drumul Taberei, edilul a precizat că:

”Pentru partea supraterană, cel mai probabil jumătatea anului viitor, iar pentru lucrările din subteran, eu am fost și am vizitat când am avut ocazia și am constatat că în proporție destul de mare lucrările sunt finalizate, cred că inclusiv pe partea de subteran ar putea fi finalizate cel puțin până la finele anului viitor”, a conchis acesta.

sursa :   https://psnews.ro/magistrala-de-metrou-drumul-taberei-primarul-gabriel-mutu-anunt-crucial-exclusiv-193909/

 

 

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns