Interesant ! DC News poate calatori în viitor. Au pregatit deja textul pentru Exit-poll de mîine din Sectorul 6. DC News stie deja ordinea procentelor candidatilor. Mutu pe primul loc urmat de Mironescu si Florescu

0
77
Pentru DC News alegerile de mîine s-au întîmplat deja. DC News scrie pe pagina sa online :
REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. Exit-poll în Sectorul 6 din București

Alegerile locale din Sectorul 6 din București au avut loc pe 5 iunie. Urnele s-au deschis la ora 7:00 și s-au închis la ora 21:00.

Alegerile locale din 2016 au fost primele la nivel național în care procesul de vot a fost informatizat. În fiecare din cele peste 18.600 de secții de votare din țară a existat câte un operator care a scanat cu câte o tabletă CNP-urile cetățenilor care au vrut să pună ștampila pe buletinele de vot.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. Pentru Primăria Sectorul 6, din București, s-au în scris în cursa electorală: Gabriel Mutu (senator) – PSD+UNPR, Răzvan-Horia Mironescu (deputat) – PNL, Ştefan-Viorel Florescu – independent, Ioan Dinuţă – PRU, Stan Robert – ALDE, Enache Ştefan – PMP, Mihai Daneş – USB, Alexandru Magherescu – PDS.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. Exit-poll în Sectorul 6 din București.

1. Gabriel Mutu (senator) – PSD+UNPR2. Răzvan-Horia Mironescu (deputat) – PNL

3. Ştefan-Viorel Florescu – independent

Ioan Dinuţă – PRU

Stan Robert – ALDE

Enache Ştefan – PMP

Mihai Daneş – USB

Alexandru Magherescu – PDS

dcnews

linkul este aici : http://www.dcnews.ro/rezultate-alegeri-locale-2016-exit-poll-in-sectorul-6-din-bucure-ti_507392.html#sthash.YDm2JUtO.dpuf

Lasă un răspuns