Initiativa Prelungirea Ghencea : Supriza de pe feţele alesilor Mutu, Firea si Tanasuica priceless!

1
399

Sase dintre noi au ajuns in seara asta la capatul Bd. Timisoara, vizavi de CET Vest, unde au venit dna primar general Firea si dl primar al sectorului 6 Mutu sa inspecteze utilajele de deszapezire. Am reusit sa avem o scurta si furtunoasa discutie: dna primar a afirmat ca proiectul de largire a Prel. Ghencea NU va fi modificat, ca ramane la 4 benzi fara benzi de tramvai si ca PUZ sector 6 va fi modificat in acest sens.

N-am primit niciun termen clar pentru finalizarea proiectului tehnic sau pentru lansarea licitatiei, am primit doar numarul de telefon al consilierei pe comunicare a dnei primar si promisiunea ca vom fi invitati la urmatoarele sedinte de lucru pe subiectul largirii Prel. Ghencea.

Dar supriza de pe fetele alesilor ca venim sa le cerem socoteala … priceless! Au fost si televiziuni – Antena, Digi24 si altele, speram sa si transmita ceva. Nu-i nimic, continuam 🙁 dar va asteptam alaturi de noi )

15036410_1416622161701257_7746049547723391330_n

Initiativa Prelungirea Ghencea

1 COMENTARIU

  1. Va rog sa publicati ce informatii detineti privind solutiile ce vor fi puse in aplicatie pentru parcarea autovehiculelor pe bdul Drumul Taberei, acolo unde incepe finalizarea carosabilului dupa constructia metroului. Va inceta cosmarul cu autovehiculele parcate pe trotuare, spatii verzi?

Lasă un răspuns