Iniţiativa Favorit : URAAAAAA ! Există finanțare pentru începerea lucrărilor la Centrul Cultural Favorit

0
393

URAAAAAA ! Proiectul de buget pe 2018 al Primaria sectorului 6 a fost aprobat cu 15 voturi pentru și 10 abțineri. Deci, există finanțare pentru începerea lucrărilor la Centrul Cultural Favorit!

Am avut 4 oameni în sală, care au împărțit consilierilor scrisoarea grupului nostru, scrisoare în care îi rugam să susțină finanțarea Centrului Cultural Favorit.  Le mulțumim din inimă celor care au sprijinit acest proiect!!! Este doar începutul!

Un rezumat a ceea ce s-a discutat în ședința de consiliu local al PS6, referitor la Favorit:
-dna consilier Florentina Gaspar, care locuiește în zona Favorit, a întrebat de ce au fost alocați, în proiectul de buget, bani pentru împrejmuirea clădirii Favorit și de ce suma pentru împrejmuire nu a fost prinsă în cei 5 milioane de lei alocați pentru consolidarea clădirii Favorit. În replică, primarul Gabriel Mutu a spus că împrejmuirea este dictată de rațiuni de siguranță a cetățeanului.

A mai precizat că bugetul pentru Favorit a stat în dezbatere publică o lună de zile și că au fost organizate 2 ședințe în vederea dezbaterii publice – ședințe la care dna Gaspar nu a participat, pentru a cere clarificări.

Tot dna Gaspar a spus că suma alocată pentru împrejmuire –150.000 de lei – i se pare nejustificat de mare. Primarul i-a răspuns că suma prevăzută în buget este una estimată, maximală, conform legii.
-pentru că membrii grupului nu aveau voie, conform regulamentului de ședință, să citească în plen scrisoarea către consilieri, i-a dat citire, la microfon, dl consilier Sorin Petcu – care a mărturisit că locuiește în zona Favorit.

Iniţiativa Favorit

Lasă un răspuns