Iniţiativa Favorit: Proiectul Tehnic al Centrului Cultural Favorit – cu explicații pe înțelesul tuturor

0
40
ACTUALIZARE: responsabilii Primaria Sectorului 6au postat pe site și Proiectul Tehnic pe înțelesul tuturor, așa cum a fost redactat de arh. Radu Teaca – Artline, http://www.primarie6.ro/

Puteți face observații/sugestii până la sfârșitul lunii ianuarie – adică, în termenul legal de 30 de zile.
Mulțumim celor din primărie pentru promptitudine!

Pe site-ul Primariei sectorului 6 a fost postat, pe 30 decembrie 2015, spre dezbatere publică, studiul de fezabilitate pentru viitorul Centru Cultural Favorit. Așteaptăm și publicarea PROIECTULUI TEHNIC, care va oferi detalii privind modul în care este structurat centrul și funcțiunile oferite.

În mod normal, proiectul tehnic trebuie să stea pe site 30 de zile, pentru ca cetățenii să aibă timp să-și spună opinia. Deocamdată, pe site-ul primăriei scrie că „termenul de formulare al propunerilor, sugestiilor şi opiniilor cu valoare de recomandare cu privire la proiectele de hotărâre puse în dezbatere este de 10 zile de la data primei publicări online” – în cazul Favorit, ultima zi pentru consultare fiind 10 ianuarie. Un termen extrem de scurt, am zice noi, fiindcă oamenii abia s-au întors din vacanța de sărbători. În plus, ceea ce se vede pe site-ul primăriei este un amalgam (în limbaj de specialitate) între studiul de fezabilitate și proiectul tehnic . Stimați domni din primărie, dați-le șansa oamenilor din cartier să înțeleagă exact ce o să le ofere Centrul Cultural și să poată să-și spună opinia despre asta!!! Așteptăm ajustări din partea autorităților!
http://www.primarie6.ro/proiecte-de-hotarari-aflate-in-dezbatere-publica/
Proiectul Tehnic al Centrului Cultural Favorit – cu explicații pe înțelesul tuturor, așa cum au fost ele redactate de arh. Radu Teaca – Artline. Așteptăm opiniile voastre!!

 

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns