Iniţiativa Favorit continua sa creada. Cinema Favorit va renaste din propria cenusa. Mai jos aveti si un articol din 2015 unde scrie ca proiectul va costa 8 meleoane de euroi

0
176
Dragi favoriți, astăzi reprezentanții grupului nostru au avut o întâlnire la Primăria sectorului 6 cu primarul Gabriel Mutu, cu membri ai echipei sale și cu arhitectul Radu Teaca. Am discutat despre actualizarea proiectului tehnic Favorit și despre reluarea licitației pentru punerea în practică a acestui proiect.
Reamintim că ofertele firmelor care s-au prezentat la licitație anul trecut nu au corespuns cerințelor din Caietul de sarcini – motiv pentru care licitația se reia. Vom reveni cu amănunte! ”
( Va reamintim si noi, un articol din 2015 : Primăria Sectorului 6 are de gând să transforme cinematograful bucureștean Favorit într-un mall cultural, cu săli de proiecţie şi spaţii pentru concerte şi piese de teatru. Lucrările, care vor costa circa 8 milioane de euro, ar trebui să înceapă anul viitor, potrivit reprezentanţilor primăriei de sector, iar noua clădire va fi gata în aproximativ trei ani.  mai mult aici :  drumultaberei.net )

Lasă un răspuns