Incompetenta maxima. Dupa tot chinul si mizeria din ultimii ani din Drumul Taberei nu sînt trenuri pentru noul metrou. DEMISIA !!!

0
17

Ministrul Transporturilor Iulian Matache care explica faptul ca licitatia pentru noile trenuri de metrou a fost blocata in urma unei anchete DNA ce inca nu s-a finalizat.

„Vom avea niste galerii de metrou frumoase, statii terminate, dar nu vom avea cu ce circula pana nu gasim solutia cu trenurile”, spune ministrul

Matache: Daca nu avem trenuri nu stiu cand putem circula.

Lucrarile la Magistrala 5 de metrou Eroilor 2 – Drumul Taberei se afla in prezent intr-un stadiu avansat, termenul de finalizare fiind finele anului 2016. In prezent, structura tunelurilor a fost finalizata, iar constructorii lucreaza si la structura statiilor, eforturile recente concentrandu-se pe statia Eroilor 2 si pe lucrarile din zona Operei.

Pentru noua magistrala de Metrou, Metrorex a organizat o licitatie pentru noi granituri de trenuri. Licitatia a fost adjudecata catre constructorul spaniol CAF, acelasi care are in prezent un contract in derulare pentru noile trenuri de pe M2. Licitatia a fost contestata, iar CNSC a suspendat toate procedurile pentru ca DNA instrumenteaza un dosar penal care vizeaza mai multe proceduri derulate de Metrorex.

http://monitorizari.hotnews.ro/stiri-infrastructura_articole-20449383-video-ministrul-transporturilor-despre-licitatia-pentru-trenuri-metrou-blocata-ancheta-dna-daca-nu-avem-trenuri-nu-stiu-cand-putem-circula-magistrala-5-spre-drumul-taberei.htm

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns