Începe atacul împotriva gândacilor. Spațiile verzi din Drumul Taberei vor fi stropite împotriva dăunătorilor, dar substanțele pot fi toxice pentru animalele de companie

0
175

Bucureștenii care locuiesc în Drumul Taberei trebuie să știe că a fost demarată acțiunea de stârpire a dăunătorilor vegetali, motiv pentru care spațiile verzi din întreg cartierul vor fi stropite cu substanțe menite să-i ”lichideze” pe dușmanii copacilor, ai florilor și ai ierbii. Atacul împotriva gândacilor și a gângăniilor de tot felul se va derula pe durata a două săptămâni și, atenție!, ar putea fi toxic pentru animalele de companie (câini și pisici).

Ca în fiecare primăvară, specialiștii Centrului de Protecție a Plantelor București (telefon: 021.413.18.56), din subordinea Consiliului General al Municipiului București declanșează ofensiva împotriva gângăniilor de orice fel. De aceea, de astăzi, 24 aprilie și până la data de 5 mai, adică pe durata a două săptămâni, spațiile verzi, parcurile, aliniamentele stradale, dar mai ales locurile din Sectorul 6 unde se află arbori atinși deja de dăunători vegetali (acarieni, mană, viespi, omizi, păduche buhă) vor fi tratate cu substanțe speciale.

mai mult la :  www.libertatea.ro

Lasă un răspuns