În Drumul Taberei, a cazut un copac peste o femeie. Copacul putred tot, inclusiv radacinile. Pina cind o sa continue nesimtirea asta de a plati niste oameni doar sa se plimbe pe strazi

0
144

Acum aprox. 15-30 min, pe Bd. 1 mai (fosta str. compozitorilor) vizavi de nr. 19, in Dr. Taberei, a cazut un copac peste o doamna. Pe trotuar. Copacul putred tot, inclusiv radacinile. Am facut niste poze, nu stiu cit se vede in ele. Au sarit 4-5 vecini, printre care si eu, sa ajungem linga ea, sa vedem daca e vie si daca are ceva rupt. Un vecin a sunat la 112, iar ambulanta si pompierii au venit in citeva minute. Este atit de frig incit am fugit inapoi in casa si i-am adus doua paturi, ca sa n-o miscam, fiindca se plingea ca o doare coloana si capul. Un copac i-a cazut in spate. Nu o creanga, un copac intreg!! Sper ca e bine doamna vecina si o sa ne mai intilnim pe aici.

Ce nu e bine, oameni buni, e ca putem muri cu zile in cartier, cu copaci cazuti peste noi, inclusiv in statiile de autobuz! Repet, acest copac era putred, e o minune ca nu a cazut la inghetul de acum o luna. Cine trebuie sa se ingrijeasca de acesti copaci? Cine e responsabil de o tragedie, daca ea se intimpla?? Pina cind o sa continue nesimtirea asta de a plati niste oameni doar sa se plimbe pe strazi si sa ciunteasca fara noima anumiti copaci? Dupa ce reguli se intimpla asta?

LE: ora la care s-a intimplat a fost 22:00-22:02, in 22.02.19. Copacul e in continuare pe trotuar, ocupindu-l in intregime. Nu pot face poze, fiindca nu se vede nimic, eu fiind pe partea cealalta a strazii, la etaj mic..

Andreea Nedelea

Lasă un răspuns