În ce stadiu sunt lucrările la staţiile de metrou de pe Magistrala 5. Care e cea mai avansată staţie

0
60
Lucrările la staţiile de metrou de pe Magistrala 5 sunt tot mai avansate. Chiar dacă la jumătate dintre staţii lucrările de structură sunt la un nivel similar, există şi staţii, precum Parc Drumul Taberei şi Râul Doamnei, unde constructorii mai au mult de lucru. La polul opus se află staţia şi depoul Valea Ialomiţei, staţia fiind făcută integral la nivel de structură. De asemenea, şi lucrările de refacere a suprafeţelor sunt mult mai avansate aici.
6_28430600

METROU DRUMUL TABEREI. Primul tronson al Magistralei 5 de metrou, Râul Doamnei – Eroilor 2, va fi dat în folosinţă în a doua parte a anului viitor, potrivit estimărilor Metrorex. Vă prezentăm mai jos stadiul detaliat al lucrărilor la staţiile de pe Magistrala 5.

Conform Metrorex, tehnologia de execuție utilizată pentru realizarea structurii stațiilor de la Magistrala 5 este de tip „TOP DOWN”, care implică următoarele etape de realizare a structurii:

– Devierea traficului;

– Realizarea pereţilor mulaţi perimetrali şi a diafragmelor centrale (stâlpi);

– Montarea sistemului de epuisment;

– Realizarea planşeului superior (placa de la nivelul superior al staţiei);

– Excavarea până la nivelul intradosului plăcii intermediare 1 (vestibul);

– Realizarea plăcii intermediare 1;

– Excavaţia până la nivelul inferior al radierului;

– Realizarea radierului;

– Realizarea pereţilor casetei;

– Realizarea peronului şi a scărilor;

– Execuţia plăcilor din faza 2, care astupă golurile tehnologice.

– See more at: http://www.b365.ro/in-ce-stadiu-sunt-lucrarile-la-statiile-de-metrou-de-pe-magistrala-5-care-e-cea-mai-avansata-statie_241306.html#sthash.zZBe4KgV.dpuf

 

 

Lasă un răspuns