În Aprilie 2016, CapLimpede.ro, situl lui Oreste scria: Interlopii afaceristi abia asteapta ca Mutu sa ajunga primar

0
320

Reprezentantul PSD, senatorul USL Gabriel Mutu, la alegerile locale din 2016, beneficiaza pe ultima suta de metri de sprijinul moral si fizic al hingherilor de masini din Sectorul 6 care sunt implicati in contracte cu Directiile Primariei, cel mai deranjant fiind contractul de protectie si paza pentru DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI SECTOR 6!

Cu toate ca a negat vehement ca se vor mai ridica masinile interlopii afaceristi abia asteapta ca Mutu sa ajunga primar. Practic schema lui Cristian Poteras cu clanurile interlope se repeta la indigo a treia oara. Ei au stat in spatele lui Poteras, l-au ajutat pe Manescu si acum il sprijina pe Mutu.

Ilie Potecaru fondatorul companiei Ilcor Auto Eco, care a generat un adevarat haos in Sectorul 6 prin ridicarea autoturismelor, cu complicitatea Politiei Locale Sector 6, si-a manifestat sustinerea pe pagina personala a lui Gabriel Mutu, cu remarca ca la Consiliul Local preferatii lui sunt liberalii.

Ilie Potecaru este fondatorul societatii Ilcor Auto Eco si asociat cu Ion Cornel Petrut. Acesta din urma detine societatea Puf Impex alaturi de consilierul PSD, Ion Tanasuica (foto cu Gabriel Mutu). Societatea Puf Impex i-a pus la dispozitie sediul de campanie lui Gabriel Mutu. Pentru ca apartamentul din Bdv. Uverturii sa poata fi folosit de asociatia lui Gabriel Mutu, Ion Tanasuica, consilier local al PSD in Primaria Sectorului 6, a semneaza in data de 4 ianuarie doua contracte: unul in valoare de 1.200 de lei prin care inchirieaza imobilul de la Puf 2001 Impex SRL si un altul, de comodat, prin care ofera gratuit apartamentul abia inchiriat asociatiei. Societatea Puf 2001 Impex SRL este detinuta de Ion Cornel Petrut (unic asociat) si administrata de Viorel Victor Vieru. Aceeasi persoana administreaza si astazi firma Ilcor Auto Eco, fondata de Ilie Potecaru si Ion Cornel Petrut. Ilcor Auto Eco a castigat milioane de euro din ridicarea masinilor din sectorul 6, in timpul mandatului lui Cristian Poteras si al lui Rares Manescu.

Legaturi cu lumea politica si interlopa! Unde este DNA-ul si DIICOT-ul?

O ancheta publicata pe caplimpede.ro arata in octombrie 2012 (http://caplimpede.ro/sa-ne-cunoastem-hingherii-de-masini-ilcor-auto-eco-interlopii-consilierii-si-politia-au-facut-front-comun-in-sectorul-6-partea-i/) ca Ion Cornel Petrut este ginerele lui Dinca Gheorghe, despre care se spune ca ar controla lumea interlopa din Sectorul 6, dupa caderea clanului Camataru. De partea cealalta, Ilie Potecaru a candidat din partea PPDD pentru un post de deputat in 2012 si detine restaurantul ”Barlogul Lupilor”, unde liderii PDL organizau mese pentru pensionari intre 2008 si 2012. Consilier juridic la firma Ilcor era un alt fost candidat PPDD, pentru functia de primar al Sectorului 6, Eftimie Cristinel, fost sef al Politiei Sector 6 si ulterior consilier local din partea PPDD.

Sprijin neasteptat pentru Gabriel Mutu! Cine crezi ca a declarat ca il va vota la Sectorul 6?!

Lasă un răspuns