Immochan remodelează și extinde Auchan Drumul Taberei, în urma unor investiţii de 10 milioane de euro

0
122
Immochan, care administrează un portofoliu 23 de centre comerciale la nivel național, investeşte 10 milioane de euro în remodelarea şi extinderea centrului comercial Auchan din cartierul bucureştean Drumul Taberei.Primul pas a fost deja demarat şi vizează extinderea suprafeței comerciale cu 2.400 de mp. În prezent, se realizează relocarea comercianților, construirea mezaninului și compartimentarea noilor spații. După finalizarea lucrărilor, aici vor fi 30 de noi magazine, care vor duce la diversificarea și îmbunătățirea ofertei comerciale și a modalității de petrecere a timpului liber pentru vizitatorii centrului.

„Oferim astfel locuitorilor cartierului Drumul Taberei un centru comercial care nu va fi un simplu pol de magazine ci un spațiu care aduce împreună comunitatea locală. Ne dorim ca odată ce proiectul va fi finalizat, în decursul trimestrului al doilea al anului 2018, să deservim nevoile comunității la un alt nivel, printr-o varietate de noi experiențe și să contribuim la dezvoltarea orașului”, spune Tatian Diaconu, CEO Immochan România.

Zona de restaurante va reprezenta ancora principală a parterului şi va ocupa 15% din suprafața comercială a centrului. Zona va oferi clienților un mix de restaurante și fast-food într-o nouă arhitectură urbană.

Noul design păstrează amprenta istorică a cartierului Drumul Taberei dar aduce și o abordare nouă, urbană, creionată de echipa de arhitecți Igloo și dezvoltată de antrepriza Octagon Contracting and Engineering.

Lasă un răspuns