Îl merităm pe Rareș Mănescu

0
112

Iată că au mai trecut câteva luni și cartierul Drumul Taberei este la fel. Dar ce zic eu la fel?ǃ Este mai rău. Primarul Rareș Mănescu a reușit să strice și mai mult. Practic cred că este printre puținii care a reușit să facă un sector să arate ca după bombardament, fără să fie nici un fel de atac armat. Dacă stau bine să mă gândesc, a fost un atac: al nesimțirii.

protest-impotriva-primarului-sectorului-6-liberalul-rares-manescu-nu-si-a-respectat-promisiunea-privind-parcul-drumul-taberei-video-139465

Nu este o postare în care să scriu prea mult, pentru că am tot scris despre subiect și aici și aici și aici și aici și aici. Am făcut câteva fotografii pe un drum de 10 minute, de la mine de la bloc, până la piața Chilia Veche și retur. Am găsit vreo 4 străzi desfundate și lăsate așa de luni de zile, trotuare micșorate de d-abia aveam loc eu si fii-mea să mergem una lângă alta, străzi pe care nu ai pe unde merge, garduri puse astă toamă și ruginite deja, gunoaie fără număr. Ce nu am găsit? Muncitori, excavatoare, mașini de asfaltat. Practic nu le-am mai văzut de prin toamnă. Mai apare câte un grup de oameni în salopetă, pun 2-3 boscheți pe lângă garduri și pleacă.

mai mult la :  http://zecelucruri.ro/il-meritam-pe-rares-manescu/

Lasă un răspuns