Iepuri sclipitori, închiriaţi cu 2.500 euro bucata în Sectorul 6. E parandărătu’ clar. Hai cu DNA, Hai cu DIICOT !

0
84

( Mutu chiar ne crede naivi. Sigur că ştia tot, aici e parandărătu’ clar. Hai cu DNA, Hai cu DIICOT ! Daca-i scutura procurorii putin pe cei de la firma, o sa toarne tot și vom avea alegeri locale anticipate)

Iepuri sclipitori, închiriaţi cu 2.500 euro bucata în Sectorul 6. Primarul spune că a anulat comanda. Cei 6 iepuri au fost comandaţi de către Administraţia Şcolilor Sector 6 la cererea mai multor grădiniţe, susţine edilul şef.

Gabriel Mutu : „Am solicitat retragerea ofertei respective cu anularea achiziției. Contractul încă nu a fost semnat. Într-adevăr a fost această cerere de oferta lansată de SEAP și în momentul în care am aflat despre ce este vorba, m-am interesat, că de fapt sunt 6 grădinițe care au solicitat figurine cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Ei puteau să solicite și elicoptere, dar nu înseamnă că trebuia să le luăm. S-a oprit această achiziție. Oricum, iepurașii nu puteau fi livrați decât după ce se semna contractul, să vină să-i ia. Nu stau să urmăresc acest tip de achiziții pentru că nu am cum. Le-am solicitat directorilor să nu mai facă asemenea achiziții”.

Autorităţile locale spun că figurinele au sosit înainte de semnarea contractului, astfel că firma care le-a adus trebuie să le ia înapoi. Iepurii împodobiţi cu beteală galbenă se retrag înainte de Paşte.

Iepurii uriaşi, surprinşi în traficul din Capitală, au fost instalaţi în curţile grădiniţelor din sectorul şase. Însă, cum au apărut, aşa o să şi dispară. Cu scandal. Primarul susţine că figurinele au ajuns înainte să fie semnat contractul.

www.DrumulTaberei.net

Lasă un răspuns