Idei futuriste de amenajare a zonelor verzi din sectorul 6! Studenţii de la Arhitectură se implică

0
236

Arhitecţii stagiari îşi vor pune amprenta asupra unor spaţii verzi din Capitală. Primăria Sectorului 6 a semnat un acord de parteneriat cu Universitatea de Urbanism și Arhitectură “Ion Mincu” și cu Anuala de Arhitectură București 2018 prin care stundeţii sunt invitaţi să-şi exprime creativitatea.

Scopul demersului constă în propunerea unor soluții profesionale, creative și practice de amenajare a unor zone din sectorul 6 pentru o calitate superioară a spațiului public destinat cetățenilor din sector, dar şi ca o măsură de încurajare a arhitecților stagari din București. Astfel, în următoarea perioadă va avea loc un concurs de proiecte prin care arhitecţii aflaţi la început de drum se pot remarca şi îşi pot pune în practică ideile pe străzile din sector.

Reprezentanții arhitecților au acceptat o dezbatere mai amplă pe acest subiect, care se va desfășura în prima jumătate a lunii mai 2018, la sediul primăriei sectorului 6.

mai mult la :  www.click.ro/news/bucuresti/idei-futuriste-de-amenajare-zonelor-verzi-din-sectorul-6-studentii-de-la-arhitectura

Lasă un răspuns