Hoții vor să intre în casă peste oameni! Cu un tupeu nemărginit, infractorii încearcă aproape fiecare ușă dintr-un bloc din Drumul Taberei

0
29

Locatarii unui bloc din cartierul bucureștean Drumul Taberei se confruntă cu o situație deosebit de gravă, care i-a speriat cumplit. Hoții vor să intre în casă peste oameni, motiv pentru care, cu un tupeu nemărginit, încearcă aproape fiecare ușă de pe paliere. Deja, polițiștii Secției 25 au fost alertați, iar printre vecinii speriați au fost distribuite pliante care cuprind câteva măsuri de prevenire. Oamenii ”vânați” se gândesc chiar la ce e mai rău dacă dau nas în nas cu bandiții: vor să-și facă singuri dreptate!

În  ultima perioadă, foarte mulți locatari din blocul respectiv, aflat, culmea, chiar la bulevardul principal, trăiesc momente înfricoșătoare. Indivizi necunoscuți le încearcă ușile cu intenția de intra în apartamentele respective și a le jefui. Acolo unde yala este un mic obstacol în calea spargerii, infractorii care bântuie nestingheriți prin bloc forțează, cu leviere, încuietorile pe care le distrug.

Nici măcar nu se sinchisesc de zgomotele produse și dacă proprietarii sunt acasă sau nu! Genul acesta de tentative de spargeri s-au înmulțit în ultima lună, iar lumea din blocul ”vânat” de bandiți vorbește de zeci de asemenea încercări de a intra în casele oamenilor înspăimântați.

locatarii-acestui-bloc-din-cartierul-drumul-taberei-sunt-terorizati-de-tenattivele-de-spargere-1024x683

mai mult la :  www.libertatea.ro

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns