Hatz, primaru’ Mutu e la Tetelejurnal !

0
157

Hatz! la Tetelejurnal.

Bai nene, cu ocazia la sarbatorile pascuale, alesii nostri nu stie pe ce sa mai toace banii, ca să-si faca o imagine de buni crestini, de conducatori credinciosi, cinstiti si smeriti. Primariile 1 si 6 ale capitalei a inchiriat de la o firma iepurasi de jucarie cu, atentie!, 2.500 de euro bucata, sa-mi tuf una.

Aceste animale confectionate din cartoane si beteala stralucitoare nu vorbeste limbi straine, nu scoate flacari pe gura, nu le da la copii inghetata si nici nu se face masaj erotic pentru obsedati ca boul de Velicu.

Deci, care ar fi explicatia ca costa cat jumatate de Logan numai sa-l inchiriezi la primarie?

Bai, esti nebun?! De unde atata nesimtire si atat tupeu pe primarii astia de sector, care isi bate joc de cetateni, care nici macar in Burkina Faxo nu vezi asa golanii strigatoare la cer, de-ti vine sa te duci in birou la primar si sa-i bagi pe gat toti iepuroii de Paste de pe strazile Bucurestiului.

Pai, pentru 2500 de euro, imi puneam eu doua urechi lungi pe cap si o coada-n cur şi o faceam pe-a iepuroiul pan’ la Craciun, sa moara Ciprian. In afara la animalele astea sperioase si cu urechi lungi, banditii de la primarie a impanzit orasul cu tot felul de obiecte la preturi esxorbitante, gen oua uriase si cutii de cadouri cu fundita si carute trase de gaini sau alte prostii, cum a vazut edilii nostri ca exista in alte orase din vest, unde s-a terminat de asfaltat, de facut sosele si piste de biciclisti, de renovat spitale si scoli, iar acum baietii isi permite sa se joace de-a iepurasul de Pasti.

Doar ca la noi s-a pus din nou carul dinaintea boilor, nu conteaza ca Bucurestiul e cel mai urat, mai haotic si mai sufocat oras din Europa, important este sa fie atmosfera de sarbatoare, sa punem beteala si jocuri de lumini pe mizeria asta, ca sa nu se vada ce este dedesubt. Iar daca din panarama asta mai are de castigat niste smecheri si niste primari, cu atat mai bine, bai nene!

Toata povestea pute a smen de la distanta. Firma care a inchiriat obiectele acestea are 75 de contracte cu primariile din Bucuresti in valoare de 500 de mii de euro. Asa mai vii de acasa. Ia sa ma apuc sa fac si eu niste ursi de beteala si niste oi din sugativa colorata sa vad daca mie mi le inchiriaza cineva.

Va zic eu, nimeni. De ce? Fiindca nu sunt din gasca. Nu am intrare. Nu am fata de baiat de incredere. Eu sunt un prost la fel ca ceilalti bucuresteni care plateste impozite locale ca sa aiba primarii pe ce sa paraduiasca banii.

Nu m-ar mira ca in curand capitala sa fie impanzita de cutii de carton inchiriate cu 2.500 de euro bucata, care de Pasti sa ia forma unor iepuri, de Craciun sa fie reni, iar pe timpul verii sa se transforme in toalete ecologice in care sa intram toti si sa fomitam de sila. Laikuri si pritenie la toata lumea, cu exceptia la smecherii din primarii care ne ia de prosti.

mai mult la :  http://www.tetelejurnal.ro/video/tetelu-si-iepurasii-de-inchiriat-17116113

Lasă un răspuns