Hai, ca duba’i gata ! Primăria Sectorului 6, nereguli mari la eliberarea autorizaţiilor de construcţie și a certificatelor de urbanism

0
50

Recent, in presa online, au fost semnalate grave nereguli la eliberarea autorizatiei de contructiei de catre Primaria Sectorului 6 cu privire la un amplasament din Str. Valea Danului, nr.35-36.

Constatam ca Primaria Sectorului 6 recidiveaza, iar de data aceasta este suspectata de grave nereguli la eliberarea autorizatiei de construcţie si a certificatului de urbanism la un amplasament din Str. Sculptorilor, nr.57A, se arata pe siteul business.ro. Practic, instituţia a eliberat o autorizatie de construire la data de 30.10.2013 la distanta de 24 de ore de la aprobarea si emiterea avizului de conformitate pentru efectuarea unei imprejmuiri de teren ce apartine domeniului public, mai exact arterei de circulatie, domeniu administrat de catre ADP DU Sector 6.

Astfel, un nou caz de posibila autorizatie nelegala de construire, sesizat de catre societatea Gama Proconsult SRL, a intrat indirect in atentia D.I.I.C.O.T. Structura Centrala. Cazul din Str. Sculptorilor, nr.57A este mult mai spectaculos, datorita faptului ca lucrarile in cauza au fost efectuate cu mult inaintea obtinerii autorizatiilor in acest sens, fapt consemnat in cadrul unei expertize tehnice, la solicitarea instantei de judecata.

mai mult la :  http://ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/prim-ria-sectorului-6-nereguli-mari-la-eliberarea-autoriza-iilor-de-construc-ie-i-a-certificatelor-de-urbanism-421486

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns