Ha :) ! Mutu nu mai vrea beţivi în Drumul Taberei. Atenţie cum iesiti de la bodega ca stau jandarmii dupa colţ sa va dea amenda. Fiţi sobri, seriosi chiar îngînduraţi daca se poate :) Si fara flegme pe trotuar va rugam, că va iau caralii banii de cinzeacă

0
58

În timpul controalelor făcute prin parcuri, piețe sau prin diverse zone ale Sectorului 6, polițiștii locali din subordinea primarului Gabriel Mutu au băgat în vistieria primăriei aproape 60.000 de lei. ”Colecta” a fost făcută din amenzi date celor care nu respectă curățenia, celor care au încercat să facă comerț cu produse de contrabandă sau celor care au fost depistați, sub cerul liber, în fața unei sticle cu bere sau cu vin.

În luna februarie a acestui an, agenţii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au aplicat zeci de sancţiuni contravenţionale persoanelor care nu au păstrat curăţenia trotuarelor, a arterelor de circulaţie, a parcurilor, a locurilor de joacă pentru copii, a pieţelor şi altor locuri publice. De sancțiuni nu au scăpat nici posesorii de animale de companie care, în timpul plimbărilor pe domeniul public, n-au avut asupra lor un făraş, o mătură sau o pungă pentru a curăţa mizeriile făcute de animale. Doar la acest capitol, suma ”colectată” s-a ridicat la aproape 10.000 de lei.

mai mult la :  www.libertatea.ro

Lasă un răspuns