Ha :) ! Mirel Palada, baieşul PSD-ului, se întoarce. Palada si Sociopol, printre cele mai necredibile branduri din politica româneasca îl dau pe Mutu cîştigator la 6. Şi marmota ce facea ?

0
60
ALEGERI LOCALE 2016-SONDAJ SOCIOPOL. Mirel Palada, analiză punct cu punct
Sociologul Mirel Palada a publicat rezultatele ultimului sondaj Sociopol realizat în București și a scris, pe Facebook, o analiză a acestor rezultate.

Iată concluziile scrise de sociologul Mirel Palada în urma sondajului Sociopol:

În ultimele două săptămâni, Sociopol a realizat un sondaj pe București cu reprezentativitate la nivelul fiecărui sector. Cîte 700 de cazuri pe sector. Avem astfel informații privind și competițiile electorale la nivel de sector, alături de competiția la nivelul Primăriei Generale ori de votul politic.

Precizări metodologice: dat fiind că sondajul a fost desfășurat într-o perioadă în care o parte dintre candidați, îndeosebi cei ai partidelor mici, nu erau încă stabiliți, am fost nevoiți să introducem în întrebările de vot de primar nume generice, pentru a avea pe cineva care să reprezinte partidul în competiția electorală și astfel pentru a simula cît mai apropiat de realitate situația de vot.

Sectorul 6

• Alt sector în care încet-încet se conturează o competiție strînsă nu între doi, ci între trei candidați principali
• Gabriel Mutu de la PSD are în continuare prima șansă să cîștige alegerile. Însă este în competiție cu independentul Ștefan Florescu (28%) și cu liberalul Răzvan Mironescu (24%; sub partid).
• Spre deosebire de alte sectoare, Sectorul 6 este singurul unde avem de-a face cu un candidat independent cu scor semnificativ (Vanghelie în sectorul 5 nu se pune, căci el are o istorie politică de partid bine definită). Și la acest sector va fi o competiție interesantă, strînsă.
• Candidații secundari nu strălucesc, nici ALDE, nici PMP neobținând scoruri peste media lor pe București. Asta și datorită faptului că încă nu și-au anunțat candidații și avem de-a face cu candidați generici pe listă.
• Candidatul PER Ionuț Gîf Deac obține un scor aproximativ în media partidului. Candidatul USB sub media partidului.
• Candidații PRU, M10 și UNPR nu contează.

sursa : Maestrul Chireeeaaac http://www.dcnews.ro/mobile/alegeri-locale-2016-sondaj-sociopol-mirel-palada-concluzii-pentru-bucure-ti_501037.html

Lasă un răspuns