Ha :) ! Manescu a început sa dea Comunicate de Presa catre Agerpres, cum ca în Drumul Taberei deZapezirea (sic) merge ceas. Practic în cartierul nostru nu mai e pic de zapada

div class=”article-content ml40 mt35″>

Comunicat de presă Din dispoziția primarului Rareș Mănescu, 1.200 de metri cubi de zăpadă au fost ridicați din intersecții și de pe trotuarele Sectorului 6

Primarul Rareș Mănescu a dispus ca Direcția Generală de Poliție Locală a Sectorului 6, prin Direcțiile Ordine Publică și Mediu, împreună cu echipe formate din reprezentanți ai operatorului de salubritate S.C. Urban S.A., să organizeze o acțiune privind degajarea și transportul zăpezii de pe arterele principale și secundare din zona Drumețul, Cartier Drumul Taberei.

La acțiunea care s-a desfășurat atât pe timpul zilei de ieri cât și noaptea trecută au fost scoase în teren 49 de utilaje, cu ajutorul cărora aproximativ 1.200 de metri cubi de zăpadă au fost ridicați de pe domeniul public și transportați pe terenul special amenajat în zona CET—VEST.

Din verificările întreprinse de inspectorii de mediu din cadrul Poliției Locale, s-a constatat că se impune continuarea eforturilor cu privire la curățarea de zăpadă a zonelor din apropierea trecerilor de pietoni, cu precădere cele din zona intersecțiilor și a stațiilor /refugiilor R.A.T.B..

Totodată, Poliția Locală Sector 6 adresează un apel cetățenilor din sector să sesizeze la numerele de telefon 021/ 4131620 și 021/ 9546 prezența pe stradă sau în scările blocurilor a unor persoane fără adăpost, pentru ca acestea să fie preluate și transportate la unul dintre centrele sociale de pe raza Sectorului 6.

‘În prezent, în Sectorul 6, circulația rutieră și pietonală se desfășoară în condiții normale de iarnă. Pe parcursul acestei săptămâni, în urma acțiunilor de deszăpezire și tratare a carosabilului cu material antiderapant, întreprinse de ADPDU și Urban, au fost distribuite 763 de tone de material antiderapant și 250 de tone de soluție ecologică antiîngheț. Ne vom concentra în zilele care urmează pe evacuarea grămezilor de zăpadă de pe trotuare și din intersecții’, a declarat primarul Rareș Mănescu.

Serviciul Relații cu Mass-Media, Societatea Civilă, Protocol Evenimente