Ha :) ! Cine mă Mutu, rîd şi curcile nene ! Gabriela Firea: Dragnea a decis să fiu înlocuită de Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6 la șefia PSD București. Prefectul Capitalei ar urma să fie demis

0
282

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că în urma unei întâlniri secrete a președintelui PSD Liviu Dragnea cu primarii de sectoare (fără primarul Sectorului 3, Robert Negoiță) s-a decis ca interimatul de la București în urma demiterii care i se pregătește va fi asigurată de Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Ea a spus că la discuţia cu Dragnea, care a avut loc miercuri seara sau joi seara, ”au fost cinci primari de sector, toţi mai puţin dl Robert Negoiţă”. ”Le-a spus acest lucru de neimaginat şi de neconceput pentru a-i atrage de partea sa pe principiul dezbină şi stăpâneşte”, a spus Firea.

Primarul Capitalei a spus că se pregăteşte ”mazilirea” sa în PSD. Astfel, ar urma să fie înlăturată de la conducerea interimară a Organizaţiei PSD Bucureşti, dar şi din funcţia în care a fost aleasă de preşedinte al PSD Ilfov.

Firea a afirmat că ”este un moment de cumpănă prin care trec PSD şi întreaga ţară”. ”E o cale greşită pe care o urmează dl Dragnea – oricine are o poziţie critică faţă de managementul său să fie dat afară. (…) PSD ajunge să fie un partid al unei singure persoane. În momentul în care te lipseşti aşa de uşor de secretarul general, un foarte bun organizator, un om care, ca şi mine, i-a stat alături domnului Dragnea zile şi nopţi,înseamnă că ceva este greşit. Mai bine ar fi fost să te întrebi de ce s-a ajuns în acea situaţie”, a adăugat Gabriela Firea, spunând de asemenea că Adrian Ţuţuianu – exclus şi el din partid – este un ”eminent jurist care a ridicat o organizaţie”.

www.stiripesurse.ro

Lasă un răspuns