ha !” CapLimpede : Planul ocult al masonilor candidati la Primaria Sectorului 6 a inceput! Bodul, pionul masoneriei de la 6

0
74

Dupa ce au fost deconspirati de jurnalistul Oreste Teodorescu ca fiind frati in aceeasi loja masonica si colegi de alianta in USL, Gabriel Mutu PSD si Razvan Mironescu PNL l-au uns candidat independent in Sectorul 6 pe Sebastian Bodu. Astfel ca presa a fost invadata zilele acestea de informatii cu privire la candidatii la Primaria Generala si primariile de Sector. Toate bune si frumoase pana la Sectorul 6 unde cu complicitatea unei agentii de presa rasarite peste noapte masonii l-au scos din lista de candidati de la Sectorul 6 pe singurul candidat independent din Bucuresti care se afla pe primul loc in optiunile electoratului, Stefan Florescu.

Dupa ce s-au chinuit in toate pozitiile sa-si sondeze candidatii atat PSD cat si PNL au incercat sa obtina promisiunea lui Stefan Florescu de a accepta sustinerea unui dintre partide, blatistii din masonerie si din USL au hotarat sa-l anihileze pe Stefan Florescu mediatic prin lansarea ca independent a lui Sebastian Bodu in toata media.

Dar cine este Sebastian Bodu cu adevarat ca sa intelegeti cat de independent este si de ce este rezultatul unui plan ocult nascut din disperarea Grupului de la Monaco de a nu pierde contractele de la Primaria Sectorului 6 prin castigarea primariei de catre Stefan Florescu.

In 2007  Sebastian Bodu devenea presedinte ANAF propus de PD! De remarcat ca a fost coleg de partid in acea perioada cu insusi Gabriel Mutu si el membru de frunte in PDL. Cand a plecat din functia de la ANAF Bodu l-a propus ca inlocuitor pe fostul sau coleg de facultate, sibianul Viorel Comanita.

bodu-SECTOR-5-406x630

In 2008 se batea de mama focului cu Vanghelie pentru a ajunge primar in Sectorul 5. Nu a fost sa fie desi imaginile din Sectorul 3 cu realizarile lui Liviu Negoita, alias Livache, erau un model pentru candidatul in criza de inspiratie Sebastian Bodu. In noul pliant a renuntat la portocaliu, Sectorul 5 e acum Sectorul 6 iar la moda sunt independentii.

Ce golaneli de doi bani!

Ca razboiul USL-PDL, iar acum PSD-PNL nu este chiar atat de razboi, o arata si faptul ca senatorul Ilie Sarbu, tatal Dacianei (sotia ex-premierului Victor Ponta), nu a ezitat in septembrie 2011 sa-i vanda europarlamentarului PDL Sebastian Bodu o casa din sectorul 2 al Capitalei pentru suma de 540.000 euro. Informatia apare in ultima declaratie de avere postata de Ilie Sarbu pe site-ul Senatului.

Si acum sa nu radeti dar cu banutii stransi la soseta in Parlamentul European, Sebastian Bodu, finul fiicei lui Mugur Isarescu, se joaca de-a adevaratelea de-a independentul. Ce-i leaga pe toti? Afaceri despre care candidatii nu ar fi dorit sa se afle niciodata, drepturi litigioase si… Grupul de la Monaco. Sebastian Bodu chiar a jingnit-o pe Andreea Cretulescu dupa ce aceasta a indraznit sa faca referire la anumite afaceri pe care aceste le-ar avea in domeniul imobiliar.

Planul ocult al masonilor candidati la Primaria Sectorului 6 a inceput!

Lasă un răspuns