Ha, analfabeta l-a pus pe Stana prefect. Cine se aseamănă se adună. Stana a luat 4 la proba scrisă!

0
331

Viorica Dăncilă a decis, în ședința de Guvern de miercuri, să îl numească în funcția de prefect al Bucureștiului pe Stana Sever Romulus, consilierul primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu, iar în trecut a lucrat în calitate de consilier la ANSVSA. Acesta va exercita cu caracter temporar funcția de prefect al Capitalei, în urma detașării.

Stana Sever Romulus s-a remarcat prin nepromovarea unui concurs pentru funcția de consilier parlamentar, organizat de Autoritatea Electorală Permanentă, în 2014, la care a luat puțin peste 4 la proba scrisă.

Stana Sever Romulus este căsătorit, iar soția sa este polițistă locală. El o înlocuiește pe Speranța Cliseru. Pe data de 20 decembrie 2018, Speranța Cliseru și-a încetat mandatul în funcția de prefect al Capitalei, potrivit unui anunț făcut de purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu.

Revenind la anturajul lui Mutu, este interesant, spun sursele noastre, de evidenţiat compania. Stana Sever, un fost angajat al Primăriei Sectorului 6 și fin al consilierului lui Poteraş, Mihai Anghel, ar fi fost disponibilizat de Rareş Mănescu, se spune că din cauza unei relaţionări deficitare cu colectivul. Sever s-a aciuat pe lângă Mutu, căruia cârcotașii din partid spun că i-ar fi dat la schimb niscaiva documente din Arhiva Primăriei şi pe care a încercat le „valorifice” prin mai multe surse. jurnalulbucurestiului.ro

www.stiripesurse.ro

Fostul prefect al Capitalei, Speranţa Cliseru, este apropiată a Gabrielei Firea, ocupând în trecut funcţia de consilier al acesteia. Până să ajungă la Primăria Capitalei, Cliseru a fost administrator public al oraşului Voluntari, care îl are ca primar pe Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea.

Lasă un răspuns