Grupul de Initiativa Callatis Drumul Taberei : O veste minunata ! Aleea pietonala dintre Sectia 25 si Scoala 279 va fi reamenajata

0
39

O veste minunata ! sau …Un consilier cat intreaga Primarie !

O veste minunata! Proiectul pentru reamenajarea aleii pietonale dintre Sectia 25 si  Scoala 279 a fost votat la Primaria Generala. Dupa 4 ani de asteptare , proiectul reamenajarii aleii mai face un pas inainte.

Gratie dlui Consilier General Catalin Campeanu, proiectul care se prafuise 2 ani de zile in sertarele unei comisii de analiza din Primaria Capitalei a fost pus pe ordinea de zi si votat . Iata , procesul verbal al sedintei din 26 Mai 2016 si o fotocopie  a interventiei dlui Campenu pentru sustinerea proiectului:
page-27
Un consilier cat intreaga Primarie!   Dl. Campeanu asta ne-a dovedit noua, celor care de 4 ani  facem demersuri pentru aceasta alee(petitii,interpelari in sedintele Consiliului Local,audiente , memorii , cereri pe legea 544). Si poate o sa vi se para exagerat ,dar nu este asa. Acest om a facut magie si a pus pe ordinea de zi un proiect, pe care cei din  Primaria 6 il stiau bine, dar care ne-au sfatuit sa-l lasam sa inainteze „institutional” (2 ani proiectul blocat in sertarele Primariei Generale).

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns