Gata ! P(D)NL-istii au ales. Mironescu de la LOJA 6, el însusi. Deci va fi un cliffanger sîngeros între el si Florescu Pieţaru’. Asta dupa ce, cam prin luna Mai, Mutu The Penal va fi putin „indisponibilizat”. Culmea e ca toti, TOTI STIU

0
18

Organizaţia PNL sector 6 a validat, miercuri, în unanimitate, candidatura deputatului Răzvan Mironescu pentru primăria de sector, urmând ca joi să se reunească în şedinţă organizaţia PNL Bucureşti pentru a lua o decizie.

Razvan Mironescu a precizat, pentru MEDIAFAX, că şedinţa PNL Bucureşti va avea loc joi, la ora 18.00. Etapa finală a desemnării candidatului liberal pentru primăria sectorului 6 este validarea în cadrul Biroului Politic Naţional al partidului.

Răzvan Mironescu a mai spus că s-a stabilit şi o.parte din echipa de campanie, iar Aleodor Frâncu, preşedintele filialei, va fi coordonatorul campaniei.

hqdefault

Deputatul PNL Răzvan Mironescu este susţinut în cursa internă pentru Primăria sectorului 6 de organizaţia de sector care se reuneşte, miercuri după-amiază, pentru a-i valida candidatura, au declarau, pentru MEDIAFAX, surse din PNL, precizând că Mironescu va avea şi susţinerea conducerii PNL.

surs a:  http://www.mediafax.ro/politic/razvan-mironescu-candidatul-pnl-la-primaria-sectorului-6-15141073

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns