Gabriela Biţoiu, cadru didactic la şcoala generală 197 din Drumul Taberei „Cum a integrat în fluxul de predare un proiector Epson”

0
266

Accesul cât mai facil la informaţii sporeşte educaţia oamenilor, iar tehnologia se achită bine de acest aspect. Tehnologizarea şcolii e în derulare şi în România, chiar dacă nu cu un ritm accelerat.

Sistemul de învăţământ din România nu a fost încă schimbat radical de tehnologie, doar a fost niţel malformat. În bine. Profesorii caută cursuri online, folosesc videoclipuri pentru a-şi prezenta lecţiile mai bine şi chiar animaţii 3D.

În urmă cu câteva luni am vorbit cu Gabriela Biţoiu, cadru didactic la şcoala generală 197 din Drumul Taberei, despre cum a integrat în fluxul de predare un proiector Epson. Copiii sunt în ciclul primar, dar aceştia au deja acces la o programă digitală şi cursurile sunt, în primul rând, mai distractive şi interactive. Educaţia devine astfel tehnologizată şi mai puţin abstractă, greu de înţeles, plictisitoare. Echiparea clasei cu echipament potrivit a fost posibilă cu ajutorul părinţilor, aceştia au susţinut planul învăţătoarei.
646x404

mai mult la :   http://adevarul.ro/tech/gadget/cel-mai-bun-lucru-scoala-romaneasca-tehnologizarea-1_56f55aef5ab6550cb8394158/index.html

Lasă un răspuns