Gabriel Mutu : Voi candida!

0
258

Dragi prieteni, încep prin a vă mulțumi pentru încrederea și sprijinul pe care l-am primit de la voi de-a lungul anilor. Am muncit împreună și am construit vise și realități. Vă sunt recunoscător și dator pentru energia pe care am primit-o de la voi. Și vreau să vă mulțumesc astăzi când mă pregătesc pentru una dintre cele mai importante provocări ale vieții mele: candidatura la funcția de Primar al Sectorului 6 din București.

IMG_7195

Cumva, destinul m-a călăuzit în această direcție, dar știu cu siguranță că nu aș fi ajuns aici dacă nu v-aș fi avut pe voi. Tot de la voi am și curajul de a face pasul înainte și de a-mi asuma o luptă politică și o provocare administrativă uriașă. Cei care mă cunosc, care au lucrat cu mine și m-au văzut concentrat în provocările pe care le-am întâlnit până acum, știu că sunt un om care nu poate să lase lucrurile neterminate.

Candidatura mea la funcția de primar este un mandat și o încredere din partea partidului din care fac parte și din partea membrilor săi. Dar atunci când lași deoparte ceea ce îți oferă partidul, ești dator cu un moment de reflecție asupra destinului tău personal și asupra răspunderii pe care urmează să o ai. Să gestionezi zi de zi, oră de oră și minut de minut destinul a 400.000 de oameni nu este o glumă și cel care nu pricepe acest fapt nu merită nici măcar să candideze, ce să mai discutăm de pretenția de a fi votat.

http://www.alaturidetine.eu/voi-candida/

Lasă un răspuns