Gabriel Mutu, primarul „minionilor” din Sectorul 6, a vorbit la DC News despre posibilitatea ca Liviu Dragnea să fie premierul României

0
63

Gabriel Mutu, primarul „minionilor” din Sectorul 6, a vorbit la DC News despre posibilitatea ca Liviu Dragnea să fie premierul României după alegerile parlamentare și când va face partidul privind propunerea pentru funcția de premier.

? NORMAL, Mutu nu are nici o problema ca Dragnea e deja condamnat. Gabriel Mutu este la rîndul sau urmarit penal de DIICOT, pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si folosirea cu rea credinta a bunurilor societatii.

”Domnul Dragnea are, cu siguranță, toate calitățile pentru a ocupa sau a deveni premier al României. Dar această decizie nu se va lua decât după ce vom avea alegerle finalizate.

Asta a fost atitudinea de la bun început și a domnului președinte Dragnea și a colegilor care fac parte din conducerea partidului.

Nu avansăm, nu a existat niciun fel de discuție. Nu s-a avansat niciun nume în forurile statuare pentru a nu lăsa loc de interpretare”, a declarat Mutu la DC NEWS LIVE.

minini

 

Lasă un răspuns