FOTOGALERIE. Parcul Moghioroș, reabilitat cu 16 milioane de euro, arată deplorabil

0
178

După doi ani de la redeschidere și o investiție de 16 milioane de euro, Parcul Drumul Taberei (Moghioroș) arată deplorabil. Un telespectator Digi24 ne-a trimis fotografiile făcute chiar de Paște și a descris problemele cu care se confruntă parcul Moghioroș.

„La momentul actual, parcul se află într-o stare deplorabilă”, ne-a scris Andrei Ghinescu.

El arată că aleile de pietriș „se prezintă jalnic”, iar „faimoasele sere sunt nişte schele metalice lăsate în paragină”.

Telespectatorul nostru precizează că, pe pistele de biciclete, toate obstacolele sunt deteriorate, la fel și băncile din Skate Park.
El mai spune că zona de fitness/terenuri de sport este zona cea mai afectată.

„Toate aparatele de fitness sunt rupte sauau părți lipsă, gardul înalt de sârmă ce împrejmuieşte terenurile este rupt în numeroase zone, suprafaţa de pe terenuri este scorojită complet, de plasele de la porţi nici nu mai are rost să discutăm. Amatorii de baschet vor constata că niciunul din panouri nu mai are inel iar pentru aceia care doreau să încerce o partidă de volei, din păcate, nu mai pot ridica fileul pentru că unul din stâlpii de susţinere a dispărut. Ajungem și la mesele de ping pong unde fileurile din sârmă au fost rupte complet sau strâmbate”, precizează Andrei Ghinescu.

Iar acestea nu sunt singurele probleme. În parc se irosește apa, pentru că robineții sunt stricați, iar toaletele pecologice au rămas fără uși. „90% din ele nu mai au ușă”, precizează el.

mai mult la :  www.digi24.ro

 

Lasă un răspuns