Fortele de ordine au descins joi dimineata la Hanul Drumetului din Bucuresti,

0
272

Zeci de perchezitii au loc joi dimineata in Bucuresti, intr-un dosar de tentativa de omor.

20140614_182004 Fortele de ordine au descins joi dimineata la un local din Bucuresti, unde a avut loc in februarie o altercatie intre interlopi si manelisti, din cauza unei neintelegeri legate de dedicatii muzicale, soldata cu ranirea grava a unuia dintre combatanti. Persoana ranita a fost atunci tratata la Spitalul Sfantul Pantelimon.
Ulterior, s-a declansat o ampla operatiune cu 20 de perchezitii la care participa joi dimineata peste 200 de politisti, procurori, ofiteri SRI si DGIPI.

20140614_182022

26 de persoane vor fi aduse cu mandat, la audieri, la Politia Capitalei.

Surse Ziare.com arata ca altercatia mai veche si descinderile de joi au loc la Hanul Drumetului din Drumul Taberei.

Actiunea este efectuata intr-o cauza ce are ca obiect savarsirea infractiunii de tentativa la omor, cu privire la care, la inceputul lunii februarie, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus inceperea urmaririi penale.

UPDATE 13.30: Televiziunile de stiri au sustinut ca printre suspecti s-ar afla si Bogdan Stoica, luptator K1, dar si Razvan Pircalab, presedintele Federatiei de Lupte Libere si patronul respectivului local din sectorul 6 al Capitalei.

Intr-o sesizare adresata redactiei Ziare.com, ni s-a semnalat ca Bogdan Stoica a fost intr-adevar la politie sa dea declaratii, insa doar in calitate de martor. El era client in restaurantul cu pricina in momentul altercatiei.

http://www.ziare.com

Lasă un răspuns