Florescu face apel catre contracandidati „Este Saptamîna Mare, haideti sa degajam trotuarele de corturile electorale”

0
163

Odata cu inchiderea perioadei de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 5 iunie a.c. au fost finalizate si campaniile de strangere de semnaturi. Din acest motiv am decis sa ridic de pe trotuare toate corturile in incinta carora locuitorii Sectorului 6 au semnat pentru intrarea mea ca independent in cursa electorala. Le multumesc din nou, si pe aceasta cale, tuturor celor care ma sustin !

Iar contracandidatilor mei le sugerez sa faca acelasi lucru! Haideti, in special ca se apropie Sarbatoarea Invierii Domnului, sa degajam trotuarele, pentru ca traficul pietonal sa nu mai fie perturbat de corturile in care s-au strans semnaturi!

Sa demonstram ca putem duce o lupta electorala civilizata, in spiritul fair -play-ului, manifestata printr-un concurs intre proiectele propuse, ci nu prin atacuri la persoana si calomnii! Iar pe 5 iunie a.c., cel mai bun sa castige, iar Sectorul 6 sa aiba in sfarsit un primar, in adevaratul sens al cuvantului!


Finalul campaniei pentru strângere de semnături!

Fac un apel către toți candidații, in Săptămana Mare, sa facem curățenie in Capitala! Sa strângem corturile si bannerele amplasate pe domeniul public si sa așteptam Sfintele Sărbători Pascale cu gând bun si pace-n suflet!

Stefan Florescu

Lasă un răspuns