Firea îi arata pisica lu’ Mutu. Gabriela Firea acuză anumiți primari de sectoare că ar fi încercat să facă lucrări ilegale: Nu vreau să dau peste câțiva ani cu subsemnatul la instituții

0
254

Gabriela Firea spun, în contextul în care primarii de sectoare nu o susțin în conflictul cu Liviu Dragnea, că unii dintre ei au încercat să facă lucrări ilegale.

„Ca bucurestean sunt multumita de cum e acum organizata Capitala, ca e exact ca Londra, Paris, Praga etc . Daca domnul Dragnea doreste sa transfere in 6 mini-orase trebuie sa faca referendum sa schimbe Constitutia, sa intrebe bucurestenii daca sunt de acord Eu sunt multumita, credeam ca si domnii primari de sectoare sunt multumiti, ce ii determina sa nu fie. Au fost unii colegi, primari de sectoare, care ne-ar fi indemat la chestii ilegale, neprincipiale, sa faca lucrari fara avize, sa taie copaci. Mi se pare normal ca PMB are avizele la zi, inainte, mi se pare normal ca si activitatile de la sectoare sa se desfasoare lega, nu sa fiu eu chemata peste cativa la ani la institutii si sa dau cu subsemnatul pentru nu stiu ce lucrari ilegale”, a declarat Gabriela Firea.

Lasă un răspuns