Festivalului de filme documentare muzicale DokStation în Parcul Drumul Taberei cu ocumentarul ”Pulp: A Film About Life, Death and Supermarkets” (2014), regizat de Florian Habicht

0
18

Documentare recente vor fi proiectate în premieră în România la prima ediţie a festivalului de filme documentare muzicale DokStation, care se va desfăşura în perioada 23-25 septembrie, în câteva cartiere din Bucureşti, în sectoarele 1, 2, 4 şi 6, avându-i invitaţi speciali pe muzicianul şi artistul scoţian Bill Drummond, cofondator al trupei de avangardă pop The KLF, şi Stefan Schwietert, regizor.

În a doua zi de festival, va fi proiectat, în Parcul Drumul Taberei, documentarul ”Pulp: A Film About Life, Death and Supermarkets” (2014), regizat de Florian Habicht. Cunoscută şi apreciată pentru piese precum “Common People” şi “Disco 2000”, trupa se întoarce după 25 de ani în Sheffield, pentru ultimul concert din Marea Britanie. Documentarul va fi precedat de un concert susţinut de muzicianul Mihail. Single-ul de debut “Dans nocturn” aminteşte de câţiva dintre artiştii preferaţi ai lui Mihail: John Mayer, Junip, Glen Hansard, Jack Johnson, Jose Gonzalez şi Aloe Blacc. Hitul “Mă ucide ea” a ocupat primele poziţii în top-urile muzicale din România.
”DokStation Music Documentary Film Festival, singurul festival de filme documentare muzicale din Bucureşti, are un program de documentare recente, în premieră în România, filme ce descoperă poveşti despre muzică, poveşti din studio, de pe scenă şi din culise, poveşti despre muzici, vorbe şi viziuni, poveşti ale unor muzicieni cu eşecurile şi succesele lor”, au transmis organizatorii.

627x0

Citeste mai mult: adev.ro/odhomu

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns