Festivalul Peştelui în Drumul Taberei: Borş de peşte, gătit într-un ceaun de 200 de litri, în Capitală

0
179
Bucureştenii amatori de peşte si nu numai,au fost aşteptaţi în perioada 16-18 Octombrie în Parcarea Complexului Comercial Billa din Drumul Taberei, la Festivalul Pestelui – Editia a II-a.

Vedeta festivalului a fost borşul de peşte, intr-un ceaun de 200 litri numai puţin de 400 de porţii urmând să fie gătite si distribuite (50 cu titlu gratuit) în cursul zilei de sâmbătă 17 Octombrie.

De asemenea, cei prezenţi au avut ocazia să încerce peşte lagrătar: păstrăv, stiuca, macrou, file de crap, dorada, chefal sau saramură de crap, hamsie prăjită cu mujdei şi mămăliguţă, salate de icre de crap şi ştiucă, sprot marinat şi sărat.

Nu in ultimul rand, vestitul bucatar specialist in fructe de mare sipeste Don Mariano (Marian Cuzdrioreanu) cu Cherhanaua ”VictoritaPescarita” a delectat papilele gustative pe langa preparatele traditionale din peste si cu un bors de storceag (bors de sturion) gatit dupa o reteta proprie.

– See more at: http://www.b365.ro/incepe-festivalul-pestelui-bors-de-peste-gatit-intr-un-ceaun-de-200-de-litri-in-capitala_239245.html#sthash.EU93PJIn.dpuf

Lasă un răspuns