EXCUSIV LIBERTATEA/ Pepe a ajuns iar la Poliție în Drumul Taberei

0
277

Ieri, la prânz, Pepe a descins la Secția 25 Poliție, în Drumul Taberei unde a intrat însoțit de avocatul său. Cei doi bărbați au stat mai bine de o oră la etajul doi al clădirii, la Poliția economică.

După ce în anii trecuți a făcut cărare la Secția 25 Poliție din Drumul Taberei în conflictele cu Oana Zăvoranu, de această Pepe a descins la etajul al doilea, dedicat cauzelor economice. Însoțit de avocatul său, Pepe a rămas în incintă mai bine de o oră, apoi a ieșit supărat și a demarat în trombă. Întrebat despre vizita la Poliție, cântărețul a precizat că nu dorește să facă niciun comentariu.

26652oana-zavoranu-si-pepe-1

În anii trecuți, Pepe și Oana au dat pe rând cu subsemnatul la inspectorii de la Secția 25 când fosta soție l-a reclamat că i-a violat corespondența electronică. La vremea respectivă Oana a dat declarații pe 12 pagini și spunea că nu vrea să-l vadă închis pe fostul partener de viață, dar vrea ca acesta să plătească pentru fapta sa și solicita 2,5 milioane de euro, daune. Dosarul s-a închis, dar Oana îl amenița pe cântăreț în urmă cu jumătate de an că va redeschide procesul pentru violarea adresei de e-mail.

mai mult la :

http://www.libertatea.ro/monden/excusiv-pepe-a-ajuns-iar-la-politie-1325764

Lasă un răspuns