EXCLUSIV Libertatea/ Ilie Micolov moare cu zile izolat în propriul apartament din Drumul Taberei

0
90

Pe zi ce trece situația lui Ilie Micolov, unul dintre cei mai iubiți și noncomformisti soliști ai anilor ’80 se complică. Boala l-a țintuit în pat și l-a consemnat la domiciliu, unde a ajuns să trăiască izolat, într-o stare deplorabilă.

Modest și discret, artistul ascunde suferința sa în apartamentul în care locuiește în Drumul Taberei, loc unde își duce zilele imobilizat, fiind în imposibilitatea de a merge din cauza afecțiunilor suferite la picioare, la care se adaugă o lungă listă de ale probleme medicale și depresia provocată de pierderea celor mai buni prieteni.

Omul cu râs molipsitor, falnicul artist ce a lansat una dintre cele mai scultate melodii românești dintotdeauna -”Dragoste la prima vedere” a ajuns, la 67 de ani, în cârje, piciorele sale fiind efectiv neputincioase să mai care greutatea trupului iar doctorii se declară dezarmați. Picioarele îi sunt inflamate din cauza diabetului și a problemelor sistemului circulator sangvin și prezintă urme de leziuni cutanate. În plus, artistul suferă de crize de astm și probleme cardiace din cauza greutății care i-a dat mereu de furcă (a avut și 180 kilograme).

micolov

mai mult l a.

www.libertatea.ro/monden

Lasă un răspuns