Evenimentul Zilei : Rareș Mănescu, atac dur la adresa lui Blaga „Cei care promovează ideea unui blat cu PSD doresc un PNL slab. E momentul să trimitem aceste zvonuri la coșul de gunoi”

0
135

Primarul Sectorului 6, liberalul Rereș Mănescu, a lansat vineri seara un atac dur la adresa co-președintelui PNL, Vasile Blaga, după ce acesta a declarat că PNL și PSD fac blat la acest sector.

Blaga a declarat în cadrul unei intervenții la Realitatea TV că ar fi un blat între pretendentul la candidatura liberalilor la Primăria sector 6, deputatul Răzvan Mironescu, și cel al PSD, Gabriel Mutu. Potrivit Flux24, copreședintele PNL îș dorește candidat la acest sector pe Ștefan Florescu.

„Am considerat mereu că nu are rost să răspund unor inepții fără nicio legătură cu realitatea. De această data însă, insistență cu care sunt create și promovate anumite zvonuri, mă determină să-mi exprim public poziția, deoarece, dincolo de indignarea și revoltă normale, ele fac rău Partidului Național Liberal. A vorbi despre posibilitatea unui “blat” cu PSD în Sectorul 6 este o mare minciună, iar ea este promovată de cei care doresc un PNL slab, prins în certuri interne”, a scris Rareș Mănescu pe Facebook, fără a-l numi pe Blaga.

rares-manescu

„Vreau să va asigur că niciodată nu m-am gândit să trădez Partidul Național Liberal. Acest lucru nu se va întâmplă cu siguranță! Eu nu am plecat din acest partid și nu l-am trădat niciodată. Atunci când unii construiau zvonuri despre plecarea mea, eu, alături de dumneavoastră, obțineam niște rezultate excepționale în alegeri, așa cum au fost cele de la momentul alegerilor prezidențiale din 2014. (…) Este momentul sa trimitem aceste zvonuri acolo unde le este locul: la coșul de gunoi, și să acordam atenție lucrurilor care contează cu adevărat. Ne așteapta un an dificil, cu batalii importante, iar prima dintre ele este cea pentru funcția de Primar al Sectorului 6″, a adăugat acesta.

http://m.evz.ro/rares-manescu-atac-dur-la-adresa-lui-pe-blaga-cei-care-promoveaza-ideea-unui-blat-cu-psd-doresc-un-pnl-slab-e-momentul-sa-trimitem-aceste-zvonuri-la-cosul-de-gunoi.html

Lasă un răspuns