Evenimentul Zilei : Parcul Drumul Taberei înghite încă 10 milioane de euro

0
79

Reamenajarea parcului din Sectorul 6 a costat peste 15 milioane de euro în ultimii ani și are o groază de probleme. Întreţinerea parcului Drumul Taberei este scumpă. Motivul: edilii au decis să îl amenejaze cu vegetaţie greu de întreţinut şi au folosit materiale pentru alei sensibile, care necesită tratament special.

Contract din bani publici. Aşa că, Primăria Sectorului 6 vrea să angajeze pe cineva care să îngrijească zona verde. Firma contractată ar urma să semneze un acordcadru cu autoritatea locală condusă de Gabriel Mutu, pe o perioadă de patru ani. Potrivit anunţului de licitaţie publicat, valoarea contractului va fi de aproximativ 10 milioane de euro.

Serviciile de întreţinere a parcului Drumul Taberei sunt finanţate de la bugetul local al Sectorului 6, pricipalul criteriu de atribuire al licitaţiei fiind preţul cel mai scăzut.

Primul proiect de reamenajare a parcului Drumul Taberei a fost unul simplu, de înlocuire a băncilor, gazonului și coșurilor de gunoi. Pentru că nu a primit finanțare UE, fostul primar al Sectorului 6, Cristian Poteraş, a propus un proiect grandios. Acesta cuprindea și o hală cu plante tropicale, împărțită în șapte pavilioane încălzite, care se întinde pe o suprafață de 1.350 de metri pătrați.


mai mult la :  evz.ro/parcul-drumul-taberei-inghite-inca-10-milioane-de-euro.html

Lasă un răspuns