Evenimentul zilei i-a luat pe primari la întrebări. Gabriel Mutu: „Mă omoară birocrația, 3-4 ore pe zi stau și semnez acte. În curând, toţi o să avem probleme cu Justiţia”

0
146

Îi place „șurubăreala”, este pasionat de ceasurile scumpe și recunoaște că nu-i un bucătar bun: știe să facă doar salată și ouă prăjite. Spune că, spre deosebire de predecesorul său Rareș Mănescu, căruia i se spunea „Fantoma”, el e toată ziua prin cartiere, chiar și în weekend, când mai bea și câte o bere cu cei care l-au ales. Îmbrăcat casual, blugi şi cămaşă, edilul Sectorului 6, Gabriel Mutu, ar vorbi ore în șir despre proiectele pe care le are. Semaforizarea inteligentă și parcările sunt prioritățile momentului, dar are și un cartof fierbinte în mâini: parcul Drumul Taberei. Povestește cum aleargă toată ziua pe teren ca să verifice lucrările, iar când ajunge seara acasă cade frânt.

EVZ: Predecesorul dvs. era poreclit „primarul care nu este“ sau „Fantoma“, pentru că lumea nu-l prea vedea. Nu obişnuia să iasă şi să se întâlnească cu cei care l-au votat. Dvs. tot aşa sunteţi?

Gabriel Mutu: Nu. Eu după ora 17.00 plec de la primărie şi mă duc pe teren.

-Unde anume mergeţi?

-În tot sectorul. Sunt lucrări în derulare, mergem să vedem în ce stadiu sunt.

-Și audiențe când mai țineți?

-În fiecare marţi.

14-15-mutu-rzv-0002-465x390

mai mult la :  www.evz.ro

Lasă un răspuns