Evenimentul Zilei de astăzi : Un polițist local la Sectorul 6, suspendat si urmarit penal. Acuzat de camatarie, agresiuni si amenintari. Primarul Gabriel Mutu reactioneaza

0
301

CĂMĂTARII care l-au TERORIZAT pe moștenitorul lui Sile Dinicu AU LOVIT și la VÂRFUL POLITICII. Polițistul local Leonard Ionescu implicat. Dadea bani cu camătă

După publicarea celor trei episoade din Evenimentul Zilei lucrurile pă- reau că au început să se miște. Primul care a reacționat a fost primarul Sectorului 6 din Capitală, Gabriel Mutu. Acesta s-a întâlnit cu avocatul Cătălin Drăgoi de la care a primit înregistrările cu polițistul local Leonard Ionescu. Ionescu este polițist local la Sectorul 6 și este unul dintre cei care i-a dat bani cu camătă lui Drăgoi.

După ce avocatul i-a restituit împrumutul contractual, inclusiv dobânda, reușind astfel să-și salveze locuința moștenită de la Sile Dinicu, polițistul local a pornit o campanie de teroare asupra familiei Drăgoi. Printre altele l-a amenințat pe acesta cu moartea, cu asasini drogați de sub podul Giulești, cu polițiști prieteni de la secțiile din sector sau cu controale comandate de la Poliția Locală Sector 1.

Discuțiile au fost înregistrate de Drăgoi și proba amenințărilor, depusă atât la Poliție, cât și la DIICOT, dar și la Primăria sectorului 6. Primarul Gabriel Mutu a decis, împreună cu șefii Poliției Locale Sector 6, suspendarea polițistului Ionescu Leonard și convocarea Comisiei de disciplină.

… dar polițistului comunitar nu-i pasă

Leonard Ionescu nu pare să se teamă de consecințe. L-a agresat pe avocat chiar în holul primăriei, de față cu alți polițiști locali. După ce a fost în audiență la primar, avocatul Drăgoi s-a întors cu documentele și CD-ul cu înregistrările.

În holul primăriei îl aștepta polițistul Ionescu Leonard care s-a repezit să-i smulgă actele din mână, l-a înjurat și l-a bruscat pe petiționar, sub ochii celorlalți colegi ai săi. Doar apariția șefei de cabinet a primarului Mutu, venită să preia documentele, a făcut ca dovezile să ajungă la destinatar și avocatul să nu fie bătut chiar în incinta primăriei.

În legătură cu faptele și comportamentul polițistului comunitar s-au sesizat și polițiștii judiciariști de la sectorul 6 care au înaintat un referat către Parchet cu propunerea începerii urmăririi penale în acest caz.

 

 

 

 

 

 

http://evz.ro/camatarii-sile-dinicu-varful-politicii.html

 

Comunitarul de la 6, un mic naș de cartier

În declarația de avere a lui Leonard Ionescu apare doar o garsonieră și o mașină Dacia. Cu toate acestea, el a fost cel care a scos din conturi suma de 40 mii euro, de la mai multe bănci situate în zona Știrbei Vodă. Bani pe care i-a dat personal lui Cătălin Drăgoi, însă contractul de împrumut s-a făcut pe numele fratelui său, Sorin Ionescu. Cei doi frați, împreună cu Costel Dumitrescu, se ocupă și cu comercializarea de parfumuri de provenineță îndoielnică. Leonard e șeful, se ocupă cu „aprovizionarea”, iar Silviu și Costel cu distribuția, așa cum recunoaște chiar polițistul local într-o discuție telefonică cu Drăgoi. Leonard, căruia i se spune și Tataie, se mai laudă cu proprietăți de sute de mii de euro și cu relații în lumea interlopă și nu se sfiește să amenințe cu bătaia sau chiar cu moartea atunci când este băut.

Citește:Avocatul Cătălin Drăgoi, lăsat de cămătari fără bani și fără două case. Moștenitorul celebrului muzician Sile Dinicu, hăituit

Lasă un răspuns