Evenimentul Zilei : Cum va arăta linia de metrou din Drumul Taberei

0
22

Metroul din Drumul Taberei, fi nalizat în proporție de 72%. Lucrările vor fi gata la sfârșitul anului 2016, spun autoritățile

Încet, dar sigur, uşile metroului din Drumul Taberei se vor deschide şi pentru bucureştenii care locuiesc într-una din zonele care nu beneficiază, încă, de cel mai important mijloc de transport în comun.

Finanțat din fonduri nerambursabile

Magistrala M5 de metrou este fără doar şi poate cel mai important proiect de infrastructură urbană din România, care va lega unul din cele mai mari cartiere bucureștene de restul Capitalei. Ideea unei linii de metrou din Drumul Taberei până la Universitate şi mai departe, spre Pantelimon, exista încă din timpul comunismului şi a fost reluată şi după Revoluţie. Însă abia în urmă cu trei ani au început săpăturile.

Care sunt cele 10 stații

Cine n-a mai trecut de multă vreme prin cartierul Drumul Taberei va rămâne surprins cât de mult au avansat lucrările la noua Magistrală M5 de metrou. Ce-i drept, gropile, săpăturile, praful şi aglomeraţia sunt tot acolo, dar fără aceste impedimente, locuitorii acestui cartier n-ar putea să beneficieze, pe viitor, de mijlocul de transport care ar servi întreaga zonă. La acest capitol Drumul Taberei este deficitar.

mai mult la  :

http://www.evz.ro/cum-va-arata-linia-de-metrou-din-drumul-taberei.html

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns