Evenimentul Zilei : A reapărut Rareș Mănescu! De la Primărie, direct la cârciumă cu mașina de serviciu

0
250

Primarul sectorului 6 a fost surprins, ieri, la ieșirea dintr-un club. Oamenii îl dăduseră dispărut. Ce-i drept, edilul a fost văzut mai mult pe afi șe decât în realitate.

Unul dintre cei mai căutați bărbați din București a ieșit din bârlog. „Primarul care nu este”, poreclit așa de locuitorii sectorului 6, și-a făcut, în sfârșit, apariția.

Rareș Mănescu, primarul sectorului 6, este, fără doar și poate, unul dintre cele mai căutate personaje. Căutate, în sensul că nu prea este de găsit. Nu participă la conferințe de presă, nu iese pe teren să se întâlnească cu reprezentanții mass-media, iar oamenii se confruntă cu o situație disperată. Au votat un primar pe care nu l-au mai văzut la față din anul 2012. Parcă îi este frică de ceva, altfel nu se poate explica motivul pentru care evită să iasă în public. Oamenii chiar l-au așteptat, la începutul anului, la redeschiderea întârziată a Parcului Drumul Taberei. Ca de obicei, edilul a lipsit.

24-manescu

Surpriză! Ieri, Rareș Mănescu și-a făcut apariția. Îmbrăcat elegant, la costum negru, cămașă albă și cravată de culoare roz, edilul a coborât treptele instituției pe care o conduce, a urcat într-o mașină albă, iar șoferul a demarat în trombă. Destinația: la cârciumă. Avea întâlnire cu un bărbat, pesemne că cei doi se cunoșteau bine. Faptul că la ieșirea din restaurant s-au luat în brațe și s-au pupat spune multe.

De când a fost „uns” primar a uitat complet de oamenii care l-au așezat, în anul 2012, în căldurosul fotoliu. Faptul că nu iese să vorbească cu ei, să le asculte problemele, să vadă ce poate să facă pentru a-i ajuta, îi face pe locuitori să creadă că nu le pasă de ei. În campanie a promis astuparea gropilor, 15.000 de noi locuri de parcare pentru fiecare an de mandat, noi locuri de joacă, reabilitarea tuturor blocurilor. Cei care l-au votat îl acuză de faptul că este vinovat de degradarea Sectorului 6, ajungând codaș printre sectoarele Capitalei. Edilul Mănescu nu a putut fi contactat pentru a explica, locuitorilor sectorului 6, de ce nu se implică în viața comunității.

mai mult la :  http://www.evz.ro/a-reaparut-rares-manescu-de-la-primarie-direct-la-carciuma-cu-masina-de-serviciu.html

Lasă un răspuns