[electorale] Gabriel Mutu, candidat la primarie urmarit penal, sustinut de trei partide: PSD, UNPR si PRM

0
17

Gabriel Mutu, candidatul aliantei PSD-UNPR la Primaria Sectorului 6 din Bucuresti, urmarit penal intr-un dosar de crima organizata cu evaziune fiscala si spalare de bani, se bucura mai nou si de sustinerea PRM pentru alegerile de duminica viitoare.

„Partidul Romania Mare – Filiala Sector 6 a decis in cadrul sedintei Biroului Executiv al acestei formatiuni politice sa acorde sprijinul candidatului PSD+UNPR pentru functia de primar al sectorului 6, senatorul Gabriel Mutu”, se arata intr-un comunicat remis duminica Ziare.com.

gabriel-mutu2-696x464.jpg.pagespeed.ce.-9hU95Os64

Decizia PRM a fost luat prin vot si se bazeaza pe faptul ca „ambele partide sunt de orientare de centru stanga, iar PRM nu are propriul candidat pentru functia de primar al sectorului 6”.

In octombrie 2014, DIICOT anunta ca senatorul Gabriel Mutu este urmarit penal in dosarul in care fusese retinut pe Dragos Nedelcu, fost membru in CA al Realitatea Media, suspectat de evaziune fiscala si spalare de bani.

sursa :  http://www.ziare.com/alegeri/alegeri-locale-2016/candidat-la-primarie-urmarit-penal-sustinut-de-trei-partide-psd-unpr-si-prm-1423609

Un senator si un deputat, urmariti penal in dosarul in care a fost retinut fostul jurnalist Dragos Nedelcu

Urmareste Ziare.com si pe Facebook!

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns