Eduard Gheorghiu : Scrisoare deschisă către Dl. deputat RAZVAN HORIA MIRONESCU, aspirant la funcția de Primar al sectorului 6 Din partea PNL

0
221

Domnule Răzvan Horia Mironescu,

– In ce calitate participați la dezbaterile publice privind sectorul 6, cand dumneavostra NU locuiti in sectorul 6 ?
– In ce calitate folosiți oamenii si resursele ADP 6(Administrația Domeniului Public sector 6), pentru a va îndeplini promisiunile electorale, cand NU lucrați in primărie?
– In ce calitate si cu ce drept țineți audiențe in locul primarului Rares Mănescu, in orele alocate pentru audiențe la primarul sectorului, la sediul primăriei sector 6, cand inca NU sunteti primar.
– In ce calitate si cu ce drept participați la inaugurări de obiective făcute de primăria 6 si domnia voastră le alocați ca realizări personale, cand acestea NU sunt realizările Dvs.
– In ce calitate mergeți in precampania electorală cu angajații primariei, cand aceștia sunt in timpul programului de lucru si NU lucrează pentru dumneavostra.
– In ce calitate si cu ce drept ati vrut sa inchdeti firma unde lucrez, trimițând peste 7 organe de control, toate la sesizările făcute de domnia vostra, de la cabinetul Dvs de deputat? Aici cred ca bănuiesc răspunsul, nu va forțați.

CANTINA1

Astept răspunsurile din parte domniei voastre.

Eduard Gheorghiu

Lasă un răspuns