Eduard Gheorghiu : Răzvan Horia MIRONESCU Si Traficul de influența

0
73

Daca cumva nu stiati, Domnule Deputat MIRONESCU va încadrați perfect la trafic de influența.

” Traficul de influenţă, ART 291 Noul Cod Penal
(1) Pretinderea, primirea ori acceptarea promisiunii de bani sau alte foloase(FOLOSIREA ANGAJAȚILOR PRIMARIE SECTOR 6 SI ADP 6 , PENTRU A OBȚINE POSTUL DE PRIMAR AL SECTORULUI 6 , LA VIITORELE ALEGEERI ), direct sau indirect, pentru sine sau pentru altul, săvârşită de către o persoană care are influenţă ( PERSOANA SUNTEȚI DUMNEAVOASTRA DL. RAZVAN MIRONESCU )sau lasă să se creadă că are influenţă asupra unui funcţionar public şi care promite că îl va determina pe acesta să îndeplinească, să nu îndeplinească, să urgenteze ori să întârzie îndeplinirea unui act ce intră în îndatoririle sale de serviciu sau să îndeplinească un act contrar acestor îndatoriri, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani.”

Si pe acesta cale vreau sa va aduc la cunoștința ca am depus o petiție in nume propriu, la Preseditentele Camerei Deputaților Dl. Zgonea, in care am arătat cum prin acțiunile Dvs. comiteți acesta gravă abatere de la lege.

12249608_887240541325450_5787727143660718096_n

Dupa acesta am sa fac o plângere organelor abilitate sa investigheze acesta sesizare. 
Eu spre deosebire de Domnia Voastră nu ma ascund.

Va anunț pe acesta cale deoarece in urma postărilor mele pe care întodeauna le-am făcut in nume personal, atât Dvs cât si prietenul Dvs, actualul Primar al sectorului Rareș Mănescu ați încercat sa aduceți prejudicii firmei unde lucrez. 

Am întreprins acesta acțiune datorită lipsei de caracter, si intenților dubioase, care va definesc pe Dvs cât si pe prietenul Dvs, colegul si șeful de partid Dl RAREȘ Mănescu, cu care sunteți in asociat la Primăria sectorului 6.

Cu acesta ocazie, Domnule MIRONESCU si Domnule RAREȘ MĂNESCU va aduc la cunoștința ca Decizile de Primar ar trebui sa fie conforme cu legea in vigoare, altfel sunt atinse de nulitate si nelegale. Mai ales daca motivul ascuns este acela sa ma determinați sa ma opresc din postat. 

Si ar mai faptul, Dl MIRONESCU, ca este sub nivelul bunului simț sa va folosiți de tragedia de la Colectiv, ca sa va arătați îngrijorat de anumite zone din sector, făcând reclamații in acest sens. 

Încă odată țin sa va mentionez ca aceasta postare, ca si celelalte, sunt făcute in nume propriu, fac aceasta precizare pentru a nu mai acționa, cu lipsa de caracter de care dați dovada asupra firmei unde lucrez.

sursa :  Eduard Gheorghiu

Lasă un răspuns